Vrooom

Nyvaken o lite stressad:) ska nu till mamma o träffa hunden. Sen ska vi på Speedway. Heja Dackarna!!!!!!!

Ska bli skönt att komma iväg lite. När man är ledig så vill an både ta det lugnt o träffa människor. Så nu blir det en tripp till mamma:)




Sötnos!!










HEja Dackarna!!!







mums

HAr precis bakat en del saker bla bullar muffins och bröd:) Känner mig duktig och det luktar gott i hela lägenheten. Önskar love love kunde vara här o äta med mig...

Bullarna blev goa men vissa ser väldigt lustiga ut... kolla in detta...



Alldeles toppig men go var den:)

Ska nu diska sen sätta mig i soffan.. Sov gott alla

träning

HAr precis skaffat mig en gymboll från casall. Den va på rea och jag känner att jag behöver träna upp bålstabiliteten lite. Har börjat få ont i ryggen och det kan ju bero på att jag har svag bukmuskulatur. Så det är dags att börja träna nu:)

Ska försöka köra varje dag men med lättare pass när jag jobbar 12 timmar:)

Hoppas att det kommer att funka. Har testat balansen lite och den är inte bra. Trilla i golvet med en gång:) katten blev livrädd:)



Puss

Sex and the city

Glömde ju berätta tt jag var o såg Sex and the city filmen. Va med Tessan o Anna. Såååå jävla bra:) Både skrattade o grät. Skulle nnog kunna se den hundra gånger om... O Mr Big..... MUMS!!!

Bra handling också... känns att den inte har förlorat känslan från serierna. Har hela boxen hemma. En present från min älskling. Älskar den serien. JAg tycker att den har visat mycket starka kvinnor o tagit upp såna saker som är tabu. Älskar Samantha:)

SE DEN!!!



Och kolla in alla snygga outfits... helt underbara och kvinnorna är så vackra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Puss o godnatt

nu

Nu är man äntligen ledig i 3 dagar ... faan så gött. Visserligen regnar det ute men bara att få en liten sovmorgon känns super. Har haft ett par hektiska dagar på jobbet så det var skönt att stämpla ut.

Sitter nu och funderar på vad ska hitta på med mitt liv. Är lite sugen på att starta eget eller franchisa. Har hittat en jättebra  affärside som jag tror kan lyckas väldigt bra. Men vi får se...::)

puss puss

Gääääsp

Trött och ännu tröttare.... Har en dag till att jobba innan jag är ledig i tre dagar. 12 timmars passen tar knäcken på mig... ska nu bädda ner mig i soffan o glo på burken.. Imon blir det jobb och sen film på kvällen. Måste nog erkänna att jag saknar skolan...

Saknar min love love också ... Han är i skåne men kommer hem nästa söndag. Då ska pussa sönder honom:)

puss på er alla och ha en skön kväll

Den underbaraste ...

Den underbaraste resan någonsin. Vi var på Kryssning i Italien o Kroatien. städerna vi besökte va Portofino, Livorno, Messina, Split, Venedig, Dubrovnik o Neapel. O självklart Rom. Ashäftigt och jätteromantiskt.

Jag o Love love njöt utav att bada och att se nya städer och att dricka öl.





Lite bilder från Rom.. varmt va det o trötta va vi


Lobbyn på båten




Love love i Portofino



Jag o love love på Etna på Sicilien


Venedig


RSS 2.0