Snart sovdags...

Snart sovdags och ännu en dag till enda. har haft en lugn och skön dag. Varit hemma o pluggat o myst med vovven. Sen blev det citygross med mamsen för att handla mat.
mamma klippte även mig idag. Luggen är tillbaka:) Känns som jag har en frisyr igen!! Bild kommer...
Läste även om flygkraschen i Amsterdam... Usch!!! Jag är redan flygrädd och det blev inte bättre av att läsa om det. Men man är ju sjukligt nyfiken...

Nu ska jag snart bädda ner mig o ladda för redovisningen imon.

Älskar min love love mest av allt!

Pussar

Godmorgon.

Sitter och kollar på Gränsbevakarna australien och väntar på att mamsen ska komma med vovven. Skönt att ha han här igen nu när han är lite sjuk. Måste fixa återbesökstid åt honom, men även vaccinationstid åt katten. Det är mycket med dessa djur:) Men de är mysiga.
Skönt med lite sovmorgon idag. Sov till 8 men låg kvar i sängen till 9... najs!
Ska skjutsa mamma till jobbet så jag har bilen sen, ska åka och handla ikväll och ska till plantagen... Se om man hittar nått kul!
Ska även kolla in bokrean lite tänkte jag. Vi har visserligen massa böcker hemma men det finns alltid intressanta böcker att handla!
Önskar att snön kunde försvinna så att det blir vår. Hatar denna kyla och snö... Vill ha bara ben och SOL!!!!

Nä nu får mamma och vovven komma:)



Sötnosen älskar att bada:)

Pussar

Ny bild...

Denna bild kommer nog att pryda gymmet... hoppas jag




Kände mig en smula dum att försöka få fram en bild själv.., pilla mycket med självutlösaren...hihi.

Nu är det snart natti natti...

Älskar min älskling av hela mitt hjärta!

Pussar

Kungligt bröllop

Jaha då får man gratulera!!! Det var faktiskt på tiden tycker jag:) de passar riktigt bra ihop faktiskt så det blir ett stort bröllop att se fram emot nästa vår.
Det jag ser fram emot är att se hur hennes klänning ser ut. Satsar mina pengar att lars Wallin står för designen, men men vi får se:)
Nu ska jag återgå till pluggandet.
Vi hörs och syns.
Pussar

Ska jag eller ska jag inte...

Det är nog den stora frågan... Men jag vet inte! Ska nog sova på det sen bestämma mig imon tror jag. Här ska man inte ta förhastade beslut inte, utan tänka igenom dem:)
Sov gott alla!

Pussar

Speedway











Nu tycker jag att det kan bli vår o sommar så man kan åka till Målilla och kolla på lite motorssport. Är en riktig skön känsla att stå i en kurva och känna lukten utav bränt gummi:) Låter som en riktig bikerbrud, men de som känner mig vet att jag älskar all sport.... Älskar tävling men HATAR att förlora!!!!!!!!! Bara så ni vet. tävlar med de människor som står bredvid mig på bodypumpen, ska göra allt lite tyngre och snabbare än dem:)


Nu ska jag kolla Vänner!
Pussar

Godmorgon

Ännu en dag. Denna dag är fylld med träning och föreläsning. Ska snart bege mig mig till gymmet för att köra ett efterlängtat bodypump pass:) ska bli så kul. Sen är det föreläsning som gäller!
Nu laddar jag med kaffe, och sen blir det frukost:)
blev ingen oscarsgala för mig igårkväll, kände att jag behövde sova så jag är utvilad idag men det vet i fan om jag är...

Heath Ledger vann en Oscar, jättekul men jag undrar om han hade fått en om han hade levt???

Nä nu blir det frulle sen gymmet!

ha en bra dag!

Puss

Oscarsgalan.

Inatt är det oscarsgalan. börjar redan vid midnatt tror jag. Man kanske skulle vara vaken. Men jag ska ju träna imon, behöver nog vara utvilad för inom blir det tung träning. Hela kroppen ska arbeta hårt:) Det tycker jag om... Även om jag inte kan gå på ett par dagar så är det värt det:)Sen är det föreläsning imon eftermiddag. börjar fatta mer o mer nu så jag ska nog klara av att lära barn läsa och skriva:)

Som ni kanske vet så är jag spinninginstruktör:) Har nu även ett linne somn visar detta:) Ger mer självförtoende att gå på gymmet o visa att man är instruktör:)



Läcker:)

Nu ska fundera ut om jag ska ladda med kaffe för Oscarsgalan eller om jag ska äta lite yoghurt och sen sova mina 9 timmar innan träningen... hmmm!!!

älskar min älskling mest av allt.

Pussar
 

SILVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Härligt jobbat Södergren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fy fan vilken kämpainsats. Dra nästan hela loppet och sen ta silver. Skitbra!!!


Fy faan vad sverige är bra! Woho!

Nu ska jag fortsätta plugga!

Puss

Just nu...

skriver hemtenta och så tittar jag på herrarnas skidor på svt. Hejar för fullt!!!!!!!!! Ser bra ut än så länge... en stor klunga längst fram men svenskarna är med:)




Äter bragokex.... Så helvetes goda.-.. Kan inte sluta äta dem!!!
Ska fortsätta skriva och kolla på tv ( simultanförmågan är på topp)... Heja Sverige!

Puss

Idag

Idag är det söndag igen och jag ska plugga... Kollade på melodifestivalen igår med världens bästa tjej. ok låtar. imorse var jag upp för att kolla när Helena Jonsson tog en bronsmedalj i skidskytte!!! Bra jobbat!

Ikväll blir det lite träning sen en massa Veronica Mars... älskar den serien!!!

 Det här är jag igårkväll... Pigg? nja!

 jag alldeles nyss... INTE pigg...

Ska åka o köpa mjölk så jag kan äta lite gröt:) mumsigt o så blir man stark! (tror jag iaf)

Synes o höres.
Älskar dig mest av allt älskling.

puss

...

det var ju Alla hjärtans dag förra lördagen. Då jag inte har min älskling hemma så tänkte jag inte så mycket på det. Jag fick gå tidigare från jobbet, o när jag kommer hem så väntar en stor blombukett på mig:) blev helt till mig... tårarna kom nästan:)

Fina blommor från min älskling


på söndagen så åkte jag till mamma för att hjälpa till att klippa hennes äppelträd. Klippte tre stycken... så jobbigt för armarna men bra träning, och kul att klättra lite...

       

Lite bildbevis för att jag klättrade, kul men högt! Är ju en smula höjdrädd.
va så härligt väder, skönt att vara ute. På kvällen åkte vi hem till mig då mamma skulle jobba i Kalmar. Sen skulle hon till Göteborg så Joker skulle bo hos mig, tyvärr blev snutten sjuk så det va att åka till veterinären med honom, så nu äter han penicillin men han är ok:)


Puss

hejsan svejsan

Nu har jag varit dålig på att uppdatera bloggen. fast det har inte hänt så mycket. har jobbat o pluggat. Är så mycket i skolan nu... blir helt snurrig när jag tänker på vad som ska göras... men men en sak i taget.
var på Annas 25 års fest i nässjö den 7 feb... riktigt kul. Jag o Tessan va nyktra så vi kunde köra hem på natten. Skönt att få vakna upp i sin egna säng... Men jag kan ju släppa loss även om jag är nykter:) det va 80-tals tema på festen så vi klädde ut oss rejält, alla va riktigt färgglada. Jag hade rosa ögonskugga som inte gick bort förrän två dagar efter:)




Jennie O Sofia myser i bilen på väg till partyt.      


jag i min läckra håruppsättning samt sminkning:)


jag försöker få i en tampong i en flaska... jag vann (enligt mig) men domarna tyckte annat!

Det var en rolig fest, inte så roligt att köra hem, dimmigt o snöigt men vi kom hem iaf.             

RSS 2.0