uppdatering...

det gick kanon med spinningen.... nu ska jag äta:)

godnatt
puss

Träning:)

Har precis kommit hem efter en runda på stan med Anna, Jennie och Tessan. Mysigt och fika lite... Sen är det ju Annas födelsedag idag. Grattis vännen:)
Nu sitter jag och väntar på att klockan ska gå så att jag kan åka till gymmet och köra ett pass. blir Spinning Endurance idag, och det är lite pirrigt i magen. Men det ska nog gå bra:)
Uppdaterar mer ikväll!!!

Nu ska jag ta mig en macka:)

Puss

tralalaaaaaaaaaaaa

hej svejs i lingonskogen:) Sitter i mitt kök och surfar lite i väntan på att listick jungle ska börja. Gillar faktiskt den serien då han snubben från pretty in pink är med... Han har åldrats med värdighet måste jag säga:) Började kolla på den för ungefär ett år sen då den började gå i USA ( nedladdning is tha shit) men sen blev det aldrig av att jag tittade, men nu går den alltså på tv 3.
Inte så mycket har hänt här... Jobbade i lördags, och det verkar som folk är helt shoppinggalna... Fan vad folk gör av med pengar... Önskar jag också kunde det... är mycket som jag vill:) 
I söndags var det pluggdag, då jag skrev 2 uppsatser *stolt* som ska vara inne på onsdag.känns bra att vara ute i tid.
Idag har vi haft föreläsning samt grupparbete om dessa omdömena man ska sätta på barnen redan från första klass. Känns som man har förstått vad det handlar om nu och vissa delar är faktiskt positivt. Blir lättare att få en rättvis bedömning utav barnen i hela sverige. 
Har blivit frsik också.... YES!!!!!!!!!!!!!!!! Har tränat lite idag... va skönt att mjukstarta kroppen lite. Imorgon är det ju som väntat spinning. Ska köra endurance passet imonkväll... Hoppas det går bra. Har inte kört det innan då det alltid har kommit nått emellan. Men imon är det dags. Känner mig nöjd med musiken också, bara svårt att hitta raksträcka musik till 60 min men det gick:) sen blir det ett Body Pump pass på onsdag... men då är jag kund, ska bli skönt att ta i ordentligt. Känner att jag har förslappats lite under tiden jag var sjuk, men vad kan man göra!
imon är det ingen skola, utan jag ska städa lite tänkte jag sen blir det fika på stan med tjejerna. På onsdag har vi redovisning på våra uppsatser vi skrivit, sen är det bara att börja plugga inför nästa examination!!!
Nu la sig katten på datorn, det betyder att jag ska flytta mig till soffan och klia honom på huvet:)

Sov gott alla
Älskar dig mest älskling

Pussar 

lite roligare...

Efter det senaste inlägget tänkte jag nu berätta lite vad jag har haft för mig:

INGET!!!
Denna skit, att vara sjuk är ta mig fan SKIT.
Tog ett par ipren förut och lyckades diska, och även byta gardiner.


Fina ljusa gardiner i vardagsrummet.

Närbild

 Köket... observera de fina tulpanerna jag fick utav mamma. Riktiga vårkänslor:)

Nu ska jag ligga i soffan tills jag ska sova... iprenen slutar verka... fuck!

over and out

Fredag...

Det är fredagkväll och här ligger jag och tänker på det onda i mitt liv. Har varit med om saker som jag bearbetat men som fortfarande gör ont. Varför sker vissa saker. Ibland så gör det onda ont... Mer ont än man vill att det ska göra. Det ska kännas att leva men ibland känns det för mycket. Det här kommer inte att bli nått tycka synd om mig inlägg men jag måste bara få skriva av mig lite. Det onda är massa saker som jag varit med om men som gjort mig till den jag är idag. Är ganska så stolt över den jag är... Man kan ju alltid vara bättre.
Personen jag var;
RÄDD
LITEN
FÖRSYNT
OLYCKLIG
HALV

Den person jag är;
ORÄDD
TAR PLATS
SYNS
FINNS
HEL
LYCKLIG

Utan det onda hade jag nog inte varit där jag är idag. Jag flyttade till en helt ny stad utan att känna någon, börjat på högskolan och tar snart examen. Är med andra ord snart en lärare. En sak till att lägga till i min identitet.
Och så har jag träffat Han men stort H. Han gör mig lyckligare än jag någonsin kunnat tro att jag kunde bli, att jag förtjänade att bli. Han har tagit bort det onda som gör mest ont och ersatt det med kärlek istället, och det är stort mina vänner. Trodde inte att jag skulle få uppleva detta. även om det skulle vara borta imorgon så är jag så glad att jag har fått känna såhär, det har gjort mig till en bättre person. Kärlek är numera en del utav mig som alltid kommer att vara där. Mitt hjärta är öppet istället för stängt och det är min älsklings förtjänst.

Jag är jag och det kan numera INGEN  ändra på!!!

Trött o sliten...

o lite ledsen. har inte hört nått från älsklingen... Och jag vet... behöver inte prata med honom varje kväll men jag saknar ju honom såååååå mycket.

Annars händer det inte så mycket. Är sur för att jag är sjuk. Missar mitt spinningpass imon... Jobbigt att få tag på ersättare bara men men.
Har grupparbete i skolan imon sen blir det sova då man ska upp och jobba på lördagen... Vill ha vår NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Har fina tulpaner i köket som jag fick utav mamma. Bild på dessa kommer :)

Nu ska jag snart bädda ner mig tänkte jag. Hoppas jag får sova inatt.

Älskar min älskling mest av allt.

Puss

20 jan

tror på dig Barack Obama!!!

Lite uppdatering

Pratade med älskling för nåra dagar sen och då sa han jag inte hade uppdaterat bloggen:) mitt gull! Så nu gör jag det.
Här har det inte hänt så mycket, börjat med en ny kurs i skolan och så har jag kommit igång med spinningen också. Skolan går bra, mycket intressant att läsa och läs ock skrivinlärning, Idag har vi haft 2 föreläsningar om självbild och motivation, mycket intressant. Verkar som om jag har hamnat i en bra studiegrupp också så det kommer nog att bli en bra termin, hoppas jag. Sen är det bara en termin kvar innan jag är färdig:)

HandbollsVM har också startat. Och vilken jävla start sen... Seger mot Kuba, Sydkorea och även mot Spanien. Helt j-la otroligt!!!!!!!!!!!!!! O Sjöstrand (målvakt ) är ju helt fantastisk. Blev helt svettig i soffan igår av hans läckra räddningar ( svettningarna kan ju ha berott på febern)
Imon möter de Kuwait, och de borde de slå... får hålla tummarna:)


Nu ska jag vila lite...
älskar min älskling mest av allt!!!

Puss

Äntligen...

är jag klar med mitt endurancepass. Ska köra det imon för första gången och det känns bra:) Lite svårt att hitta musik men jag lyckades...hoppas jag. Meddelar imon hur det gått. Sen har mixtrat lite med mitt intervallpass. Kollat så jag fortfarande är nöjd med musiken ohc Jaaaa det funkar fortfarande:) Ska bli så kul att komma igång med det:)

Annars händer det inte så mycket. Fick hem två böcker idag till tentan, en är jävligt svårläst. handlar bara om politiken i Kalla kriget, Handlar också mycket om Kalla krigets globalisering!! Tufft ämne men det ska nog gå hoppas jag:)
Ska läsa lite ikväll, sen blir det plugg imon på biblan:)

Nu ska jag snart gå med vovven sen blir det slapp framför tv innan det ska nannas:)

Älskar min älskling mest av allt.

Puss


Saknar!!!

Saknar dig så mycket älskling. Har bara gått en vecka snart o jag blir snart tokig. Men det blir väl bättre med tiden. Har ju inte gjort så mycket då man har varit sjuk o har inget i skolan. Längtar tills skolan börjar igen då det skingrar tankarna. Samt är jag tacksam för mina underbara tjejer som finns där ute. Underbara Jennie som alltid finns där. Tack!!!

 Två underbara tjejer. Sofia o Jennie. Tack för att ni finns!!!

Tycker ju att detta är lite jobbigt. Att vara själv, men jag älskar ju andreas så fruktansvärt mycket att det är värt det. Känslan när han kommer hem är underbar:)

Men men, nu ska jag inte gnälla mer. Ska sova snart... ska upp o plugga imon, tenta på torsdag, så lite händer:)


Älskar dig mest av allt älskling.

Puss

Sjuk!

Ligger hemma o är lite småkrasslig:( inte så kul men så är det. Har även hunden hemma så nu laddar jag för kvällspromenaden med honom sen blir det soooova:)


Älskar min älskling mest av allt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puss på din älskling!

miss

i säleninlägget ska det vara att vi åkte den 20 dec:) En smula virrig...haha

puss

Nyår

Nyår firades här hemma, bara jag och älsklingen. Va jättemysigt!!!
Älsklingen lagade mat och vi drack lite bubbel. Kollade även på film. Va en jättemysig kväll, men nästa nyår får vi röja lite:)
Som jag sa så lagade älsklingen mat, fläskfile inlindad i bacon med färska champinjoner och klyftpotatis. MUMS!!! Va så mätt efter det men lite godis gick ju ner!

Vi kollade på när grannarna sköt smällare och sen gick vi o la oss, ca halv ett! Mycket skönt.

Nu har älsklingen åkt iväg och kommer inte hem förräns i april. Det gör lite ont i hjärtat men jag vet att han vill göra detta och stöttar min älskling i ALLT!!!



Älskar dig mest av allt älskling!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Och en annan nyhet. Har fått ett fast spinningpass på fredagar kl 17.00! Go Malin!


Puss

Sälen

Som sagt så över jul och nyår så var jag och mamma i Sälen (Högfjället). Även gammelfarbror Joker fick följa med. Vi åkte sju på lördagmorgonen den 25 dec och det regnade ta mig fan hela vägen. Uppe i Malung kom äntligen snön. Lite otäckt va det eftersom man inte vet om är jättehalt. Men flera idiotomkörningar såg vi från personer med flashiga bilar. En omkörning som en idiot gjorde kunde ha gått illa då den fick sladd och möte... men det gick vägen.

Vi hämtade ut nycklar för att sedan köra mot stugan. Jättemysigt låg den lite avsides också.

Världens utsikt hade vi också från balkongen

               

jag skulle självklart åka slalom ett par dagar, så jag skaffade liftkort och hyrde mina skidor och pjäxor... Nu kommer jag till det pinsamma. När jag skulle ta på mig pjäxorna vid backen ( samma pjäxor som jag provat ut) så får jag inte i foten. Ont gjorde det och förbannad blev jag (vad annars) Så det var bara att traska tillbaka till skidshopen o be om hjälp. Snubben där inne sa att jag var lat (på skämt) och skulle hjälpa mig. Sen sa han att det kanske berodde på att jag är tjej och blond (hoppas det var ett skämt ) hur som helst fick jag på pjäxorna, de kan bli stela när de är kalla. Sen bar det utför... trodde jag. Det blåste halv jävla storm på fjället så jag fick staka mig ner vissa sträckor, men det va positivt att det inte gick så fort:)

Andra dagen så gick det bättre men jag gjorde några vurpor:) 
I det stora hela va det skönt att komma bort lite och fira en lugn jul utan stress!!!!

            




Och ett stort TACK till mamma som körde nästan hela vägen hem då jag inte mådde bra!!!
Pussar

Länge sen...

Hua vad länge sen det va jag bloggade. Men har inte hänt så mycket.
jag o mamma va ju i Sälen, även joker var med. Var jättehärligt väder o massa snö. Och jag bröt inga ben när jag åkte slalom:) en applåd till mig. Men jag gjorde några praktvurpor, några riktigt snygga men men kul va det iaf...
mysigt o fira en lugn jul. Saknade dock älsklingen, men jag måste ju vänja mig att vara utan honom för imorse åkte han till Amsterdam för att mönstra på M/V Turandot. Denna båt ska ta honom till bla Panamakanalen och Kalifornien!!! Är så glad för din skull älskling. Det jobbiga är att han inte kommer hem förräns i april... men men är man sjömansfästmö så är man:) ps jag älskar att vara det!!!!!!!!!!!!!!!!

nyår var även lugnt, bara jag o älsklingen. Mycket mys!

Uppdaterar med bilder imon, ska snart sova!!!
Älskar dig Love love.

Puss

RSS 2.0