Första advent...

idag va det dax att pynta lite. Vill inte göra så mycket men lite skulle upp iaf. Blev en julstjärna och min fina ljusstake. Men mer lär det inte bli. Vi ska ju inte vara hemma över jul. Jag o mamma åker ju till Sälen och älsklingen är kanske på sjön eller i skåne så det finns ingen anledning till att julpynta mer.

Såhär blev det...



Köket blev såhär... Gillar verkligen gardinerna:)




Julstjärnan i vardagsrummet...


Men nu längtar jag till sommaren igen. Vill ha det varmt o gott:)

en bild från kryssningen i somras.


jag i poolen på båten:) läcker frilla!!!

Nu blir det tv sen sova...

over and out


Ful o uttråkad

Uttråkad människa leker med webkameran... "KÄNSLIGA VARNAS"  inga vackra bilder:)


Mosig o en underbar reflektion i glasögonen... tydligen ser man ut såhär... aahhhh


Vet dock inte vad jag gör här men men... kanske har nått mellan tänderna?!?

så nu vet ni alla hur man ser ut i en webkamera... inte söt iaf... ska nog gå o lägga mig o dra nått gammalt över mig...

over and out

ps puckagrannen spelar musik för hela kvarteret... jävligt irriterande... skulle bara säga det...

handboll

precis kollat på handbollen:) Sverige vann efter mycket om och men... ett tag satt jag framför tv o skällde så jag tror grannarna trilla av stolen... men men så är jag. Skönt att de vann, på söndag väntar rumänien. Hålla tummarna. Men jag måste ju säga att Staffan Olsson och Ola Lindgren gjort ett kanonjobb:)
Och Sveriges målvakt va kanon!!!!!!!!!!!!!!

Nä nu är jag lite trött o förkylning i kroppen så jag ska kolla lite fotboll sen blir det sängen.

Puss o godnatt...

Yes!!!!!!!!!!

Klarade tentan.................... Woohoo!!!!!!!!!!

Puss o godnatt

Födelsedagshelg

Jaha nu ÄR man verkligen 25 och det är inte så farligt:) Onsdagen spenderades som jag skrev innan med magont... Men på kvällen kändes det bättre. Mamma och hunden var ju här så det firades ordentligt. riktigt mysigt:)
Fick mycket fina saker, fick lite innan, som en resa till Sälen och en skidjacka:) Men det finaste var ett halsband från SNÖ, supersnyggt..

Lite bilder...


Mycket bra o fina saker


Tior:)


Jag med fina halsbandet jag fick utav mamsen:)

På söndagen kom pappa farmor o farfar hit, var mycket trevligt o andreas gjorde succé:) tydligen så pratade farmor och pappa om honom mycket p vägen hem:) Bra jobbat älskling!

Fina presenter från farmor o farfar..

Fina ljus o finfin blomma.

av pappa fick jag vantar o mössa som används varje dag:)
Tack alla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idag har jag pluggat samt kört ett strenghtpass i spinning. Gick mycket o kunderna verkar nöjda o glada, men framför allt svettiga:)

Nu ska jag vila sen blir det sömn hoppas jag...
Älskar dig mest av allt love love...
Pussar

Tråkigt...

I dag är det min fördelsedag. Fyller 25 år. Woohoo!!!!!! Hade en fullspäckad dag planerad med spinningpass o lubch med tjejerna. Men nej då... magen vill inte vara med... Spinningpasset va de bara att tacka nej till, orkar inte då jag inte har nån näring i kroppen:( Men jag ska nog krypa till stan för att träffa tjejerna!!! Måste ju göra nått på min födelsedag:)

Nu ska jag vila i soffan med vovven o kissen:)

Grattis till mig!!!!!!!!


Myskissen



Joker på min förra födelsedag... Han älskar paketpapper:)

imorgon....

är det min födelsedag:) Grattis till mig. Mamma o joker kommer imon. Men först ska jag hålla i ett strenghtpass på gymmet. Har precis fixat musik till detta:)
Nu ska jag äta o sen kolla 90210...

Uppdaterar mer sen...
Over and out


Söndag kväll

Jaha nu va denna helg över, imon är det måndag igen. Denna helg har bestått utav en omtenta som jag satt o skrev i tre och en halv timma. Skrev 15 sidor, fast bara på ena sidan:) hade skitont i handen efteråt.
Träffade Jennie efter tentan o käkade lunch... va vrålhungrig! Sen blev det buss till Karlskrona där love love mötte upp mig. Efter lite kaffe o mys så gick vi ut för att äta. Efter mycket om och men blev det O´learys. Jättegott mat... kan verkligen rekommendera den. Två öl blev det också innan vi gick hemåt. Sen blev det mys mys och mys. är så sorgligt varje gång jag åker ifrån honom eller han åker iväg, men men börjar vänja mig så smått!

Nu blir det dusch o slappa framför tv:n, blir nog några avsnitt av 90210 och Gossip Girl:)

sov gott alla

Älskar dig min älskling... mest av allt!!!!!!!!!!!!!!!!

paaanik

Usch!!!!!!!!!!!! imon är det dax för omtentan. Faan att man va tvungen att sumpa den första gången. hatar denna stress som detta innebär. O jag hittar inte motivationen heller. Har försökt att plugga ordentligt men det går inte. Kanske behöver lite kaffe:)
Har färgat håret också... är inte så nöjd men det duger. Behöver dock en klippning då håret är JÄTTEslitet... o jag menar veerkligen sliiiiitet. Men det får mamsen fixa när hon kommer nästa vecka. Blir en fläta i håret ett par dagar nu, men det är ganska gulligt.

Imon som sagt är det omtenta sen bli det karlskrona:)

Nu ska jag gå tillbaka till min ångest o den disciplin som inte finns. håll tummarna imon!!!!!!!!!!!!!!!!

Peace out

aj!!!!

När jag har som mest att göra kommer skiten... MIGRÄN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fy faan vad jag hatar detta. Har dragit ner persiennerna o ska bädda ner mig i sängen... o jag vet att detta kommer ifrån min nacke som krånglar mer än vanligt. har testat det mesta mot detta men det enda som verkar hjälpa är SÖMN. Är det nån som har ett tips så vill jag gärna veta det:)
O jag som har tenta på lördag... men får väl sitta hela natten...

Over and out

Fuck...

punka cykelhelvetet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fuck, fuck... faaan.
Ska kolla på Greys anatomy coh sen 90210... faan igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! en stor spik... bara så ni vet.

hihi

Kan inte titta på en majskolv utan att fnittra som en tonåring.... Så är det bara...

gick så jävla bra...

Det gicks så bra igår... är så stolt över mig själv:) Va lite nervös innan men när jag väl satt på cykeln så kändes det kanon.
Mina kunder tyckte att passet va bra och de gillade musiken. Har blandat gamla 70 tals låtar med nya låtar. Och även lite rock måste man ha...
Skulle kunna ha kört ett pass till... men när jag kom hem så blev jag helt matt. Mamma hade köpt frallor o brownies så vi smaskade i oss... Mums, riktigt gott. TACK mamma!!!

idag blir det plugg då jag har tenta på lördag...

Over and out

Spinning

ahhhhhhhhhhhhhhh. Idag ska jag ha mitt första spinningpass. Vid halv sju startar det och jag är redan skakig. Kan knappt skriva:) Men det ska bli jättekul...

lyssnar nu på min musik som jag ska använda och det känns bra... Hoppas jag bara inte glömmer bort hur man sätter fast skorna i pedalerna eller nått annat dumt... Shit va nervös jag är!!!

Uppdaterar senare om hur det gick:)

Håll tummarna... puss

25 års fest

I lördags efter jobbet blev jag kidnappad utav mina vänner. hade ögonbindel och en hatt som spelade musik. De satte mig i en bil och vi åkte ca 15 min. Där fick jag byta bil och åka ca 10 min tills vi stannade. Hade inte den blekaste om vart jag var någonstans:)
De ledde mig ur bilen upp till en lägenhet där alla underbara tjejer väntade uppklädda och fina. Blev helt rörd o va tvungen att sätta mig ner:)

Duschade o käkade pizza och sen vankades det sexparty:) Fick ett ashäftig snoppljus av tjejen som höll i sexpartyt...:)

Sen blev det party och utgång:)

Tack alla underbara människor, ni är guld värda:)

Lite bilder...


Fina tjejer:)




Majskolv:) Notera hatten och hur blek man är... hihi



På kåren innan hemgång:) Kollat mycket på Top model någon???


Tacka alla för en underbar kväll:)
Puss 

jaha

.... Va kul att Obama vann presidentvalet inatt. Hoppas på att det blir lite fäörändringar nu men han har ju att göra så att säga.
Idag har jag varit i skolan o finslipat på vår redovisning som vi ska göra imon. Känns sådaär men det löser sig nog. Efter det blev den ett spinningpass, styrkapass. En backe i 45 min... ganska så kämpigt men gött va det o kul musik så man blir peppad:) Sen cyklade jag hem för att gå med vovven en sväng, sen har vi bara slappat:)

Imon blir det som sagt redovisningar 8-14 sen hem till hunden. Funderar på om jag ska springa lite men det får vi se imon:)

puss o kärlek till alla...

Förresten...

HEJA BARACK OBAMA... HÅLLER TUMMARNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lite uppdatering

Va ett tag sen jag skrev men har dock inte hänt så mycket... är så tråkigt just nu. Skolan ger mig inte ett skit. Kul sen med ett lån på 250000 när man inte har lärt sig nått. Sitter nu o pluggar in ett arbete som ska redovisas, lite kul men det behövs kaffe för att hålla sig vaken. Försöker hinna med spinningen också, ska köra ett strength pass imon så då ska jag köra skiten ur mig:) Det behövs! Sn kommer mamma o joker imon o ska bo här tills fredag... skönt med lite sällskap nu när älsklingen är i Karlskrona. Han var förresten hemma i helgen så vi va ute o festade på lördagen... Skitkul men man blev liiite onykter men mådde helt ok på söndagen:)

Ikväll är det plugg, tvätt och tv som gäller. Har börjat kolla på nya 90210 o är helt besatt... Väntar bara på att nästa avsnitt ska komma ut så man kan ladda ner den:)
Kollar även på gossip girl... Ska kolla på ett avsnitt sen senare innan jag ska bädda ner mig:)






Såååå snygga kläder:)

Synes snart... Puss o kärlek till alla...

RSS 2.0