Resa!

Har bokat resa idag:) Jag mamma o joker åker till Sälen över jul. Ska vara borta i en vecka o det ska bli sååå kul. Vi ska boka skidor o sånt när vi kommer upp dit eftersom mamma inte har åkt innan. Men det blir en upplevelse:)

Billigt också. Bara 4600 för oss en vecka. Helt ok faktiskt. VI ska bo på Högfjället och det såg jätte fint ut där. Har ju bara varit på hundfjället o Tandådalen samt Storlien så det ska bli kul att se nått annat. Ska dock bara åka skidor denna gång, ingen snowboard. Vill inte pajja knät igen.




Storlien 2007 efter skoterturen ner då jag inte kunde gå eller åka:( Fick hoppa på ett ben! Men va tvungen på att ha en bild på det där faanskapet. Aldrig mer snowboard!!!





Pussar

Lite blandat

Lite bilder från mammas födelsedag




Jag alldeles mätt efter maten.  Vi åt på byttan som ligger vid kalmar slott. Mycket fint!




Min love love:)





Mamma alltid lika glad. Så söt:)


Mycket mysig kväll. Tack!


Nu ska jag fika med Pärlan. O snart börjar fadderveckorna då vi ska ha hand om alla nollor. Ska bli jättekul:)


Älskar min love love mest av allt.

PUSSAR

Snart börjar skolan

Har inte skrivit på ett tag. Har inte hänt så mycket... Jobbat mycket. både på restaurangen och på en skola. O så har love love åkt ut på sjön:( Han ska vara borta i två månader. Det har gått en vecka o jag längtar ihjäl mig snart. O skolan börjar den första september. Känner mig trött på det nu, vill börja jobba men har ett och ett halvt år kvar innan jag är en färdig lärare så det är bara att kämpa på

Närsta vecka ska jag vara hundvakt då mamsen åker till Uppsala. Ska bli så¨mysigt att ha gammel-farbror hos mig:) är snart 12 o ett halvt år. Får se hur länge han finns kvar...



Sötnosen älskar att bada.


En annan nyhet är att katten är numera en utekatt. Har gått bra hittills så vi får hålla tummarna. Brukar komma när jag skakar med godispåsen :) Tjockisen!



Har jobbat idag och ska jobba imon med. Hoppas att allt går bra sen blir det slapparkväll med tv.

SAKNAR DIG LOVE LOVE. ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT!

PUSSAR PÅ ALLA

RSS 2.0